Praag Appartement - 2

Beste bezoekers van Praag bieden wij voor uw verblijf zeer mooi romantisch appartement.

Onze Praag Appartement hebben een fantastische locatie in het centrum van Praag 1 in Old Town op de straat Melantrichova, tussen het Wenceslasplein en het Oude Stadsplein, het dichtst bij Old Town Square, slechts enkele stappen.

Dit Praag Appartement is gelegen nabij metrostation Mustek (groene lijn A), supermarkt Albert en Tesco binnen loopafstand van 5 minuten.

Deze locatie biedt diverse keuze aan restaurants, hier MUCHA beroemde restaurant, bars, winkelcentrum, souvenir winkels, clubs, internet WiFi cafe.

Bij deze Praag appartement op een straat Havelska ligt een markt, waar u kunt kopen smakelijke groenten en fruit en de Tsjechische souvenirs van de hand gedaan.

Beschrijving appartement:

Romantisch een zonnig drie-kamer-appartement in het hart van Praag ongeveer 50 m² op de 5de verdieping van een historisch gebouw met lift. Appartement in uitstekende staat, schoon en gezellig ingericht met nieuw meubilair.

Appartement voor accommodatie maximaal 3 personen.

Mooi appartement met een tweepersoonsbed in de slaapkamer, open slaapbank voor 1 persoon in de woonkamer, satelliet TV, internet WiFiaansluiting, kluis, ventilator, strijkijzer en strijkplank, babybedje inbegrepen.

De keuken van dit appartement is voorzien van een koelkast, kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, gerechten voor het koken, enz.

Keuken gelegen in een aparte kamer met een tafel en stoelen, waar onze gasten kunnen een diner. Douche en een toilet in de afzonderlijke kamers.

Onze diensten:

Prijs per appartement inbegrepen alle belastingen, beddengoed en handdoeken, schoonmaak. Schoonmaak appartement en verandering van handdoeken elke vijfde dag van de accommodatie gratis.

Speciale aanbieding:

Wij bieden onze gasten korting van 5%, als accommodatie in appartement zal meer dan 7 dagen.

We kunnen voldoen aan je per dag van aankomst en breng aan appartement van onze nieuwe en mooie auto.

Welkom op onze appartementen in het centrum van Praag !

We kijken er naar uit onze bijeenkomst in Praag met u !

Overnachting In Praag : Prijs per appartement - 2
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Speciale aanbieding
10.01 - 15.03.13
Speciale aanbieding
1 persoon / 1 nacht 65 euro, 1750 CZK 45 euro, 1200 CZK 45 euro, 1200 CZK
2 personen / 1 nacht 75 euro, 2050 CZK 53 euro, 1400 CZK 53 euro, 1400 CZK
3 personen / 1 nacht 95 euro, 2550 CZK 66 euro, 1800 CZK 66 euro, 1800 CZK
4 personen / 1 nacht
Eigen parkeerplaats 300 CZK / dag
Opgelet: 5% korting als u boekt voor 2 maanden voor aankomst, met uitzondering van speciale aanbiedingen! Verblijf in appartementen 7 nachten meer ontvangen een korting van 5%

Reserveren appartement

De accommodatie in het centrum van Praag biedt meer mogelijkheden dan aangenaam klein en onhandig verhuur in de buitenwijken of ver van het centrum van de hoofdstad gebieden. De appartementen in het historische centrum van Praag zijn de beste keuze van de accommodatie in het centrum van Praag, omdat zij pak alle mogelijke smaak en nooit teleurstellen de bezoekers.

map of Prague bedroom living room bathroom living room kitchen view from windows Prague 1 , street MELANTRICHOVA Old Town Square

Fijn inrichting is geassocieerd met dure hotelkamers, maar de dienst in deze appartementen is veel meer uitgelezen. Bovendien is de locatie van het appartement Praag accommodatie is het duidelijke voordeel: een bezoeker kan krijgen vrijwel overal in het centrum van de stad zonder openbaar vervoer of de ervaren elke vorm van overlast. Bekende traditionele cuisine restaurants, cafes, bioscopen, theaters zijn allen in de buurt. De reservering van Praag accommodatie is eenvoudig en snel. U kunt het online reserveren; accommodatie in Praag staat bekend om zijn hoge kwaliteit omstandigheden wonen en winstgevend termen. De accommodatie in het centrum van Praag gelederen altijd de hoogste onder andere stad verhuur .

appartementen in verhuren Praag - Particuliere appartement Praag