Praag appartement 3

Beste bezoekers van Praag bieden wij voor uw verblijf zeer mooi romantisch appartement.

Onze Praag Appartement hebben een fantastische locatie in het centrum van Praag 1 in Old Town op de straat Melantrichova, tussen het Wenceslasplein en het Oude Stadsplein, het dichtst bij Old Town Square, slechts enkele stappen.

Dit Praag Appartement is gelegen nabij metrostation Mustek (groene lijn A), supermarkt Albert en Tesco binnen loopafstand van 5 minuten.

Deze locatie biedt diverse keuze aan restaurants, hier MUCHA beroemde restaurant, bars, winkelcentrum, souvenir winkels, clubs, internet WiFi cafe.

Bij deze Praag appartement op een straat Havelska ligt een markt, waar u kunt kopen smakelijke groenten en fruit en de Tsjechische souvenirs van de hand gedaan.

Beschrijving appartement:

Romantisch een zonnig drie-kamer-appartement in het hart van Praag ongeveer 50 m² op de 4 verdieping van een historisch gebouw met lift. Appartement in uitstekende staat, schoon en gezellig ingericht met nieuw meubilair.

Appartement voor accommodatie maximaal 4 personen.

Mooi appartement met een tweepersoonsbed in de slaapkamer, open slaapbank voor 2 personen in woonkamer, satelliet TV, een computer met internet WiFiaansluiting, kluis, ventilator, strijkijzer en strijkplank, babybedje inbegrepen.

De keuken van dit appartement is voorzien van een koelkast, kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, gerechten voor het koken, enz.

Keukenlinnen gelegen in een aparte kamer met een tafel en stoelen, waar onze gasten kunnen een diner. Douche en een toilet in de afzonderlijke kamers.

Onze diensten:

Prijs per appartement inbegrepen alle belastingen, beddengoed en handdoeken, schoonmaak. Schoonmaak appartement en verandering van handdoeken elke vijfde dag van de accommodatie gratis.

Speciale aanbieding:

Wij bieden onze gasten korting van 5%, als accommodatie in appartement zal meer dan 7 dagen.

We kunnen voldoen aan je per dag van aankomst en breng aan appartement van onze nieuwe en mooie auto.

Welkom op onze appartementen in het centrum van Praag !

We kijken er naar uit onze bijeenkomst in Praag met u !

Overnachting In Praag : Prijs per appartement - 3
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Speciale aanbieding
10.01 - 15.03.13
Speciale aanbieding
1 persoon / 1 nacht 70 Euro 49 euro 49 euro
2 personen / 1 nacht 80 euro 56 Euro 56 Euro
3 personen / 1 nacht 100 euro 70 Euro 70 Euro
4 persons / 1 night 110 euro 77 Euro 77 Euro
1 persoon / 1 nacht 2 personen / 1 nacht 3 personen / 1 nacht 4 personen / 1 nacht
Eigen parkeerplaats 300 CZK / dag
Opgelet: 5% korting als u boekt voor 2 maanden voor aankomst, met uitzondering van speciale aanbiedingen! Verblijf in appartementen 7 nachten meer ontvangen een korting van 5%

Reserveren appartement

appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag appartementen Praag

appartementen Praag - Boek online Praag appartementen - Praag appartement - Verblijf in een Appartementen Praag