Praag appartement 9,Historische binnenstad - Aan het Wenceslas Plein, het hart van de stad.

Appartement historische binnenstad. In het hart van Praag op Vaclavske namesti.

Beste bezoekers van Praag!

We raden u verblijven in comfortabele drie-kamer suites, een ruimte van 65 m2, gelegen in het centrum van Praag 1, rechtstreeks op het Wenceslasplein in Vaclavske namesti, meer precies in het midden van de meest bekende plein van Praag - Wenceslas.

Bij de appartementen, in een minuut lopen, zijn er twee centrale metrostations Muzeum (rode lijn B) en Mustek (groene lijn A), hier de tram stopt, met inbegrip van de nacht.

• gemeubileerde appartementen zijn uitgerust met twee aparte slaapkamers, een slaapkamer tweepersoonsbed, tweede slaapkamer comfortabele sofa geplaatst voor twee personen, een ruime woonkamer met keuken, badkamer met toilet en een ruim balkon.

• Beschikbaar - TV + satelliet, wekkerradio, internettoegang;

• De keuken is volledig uitgerust met alles wat nodig is - met inbegrip van een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster en gereedschap, is er een afwasmachine;

• Badkamer met haardroger en een toilet in een aparte kamer uit de badkamer Appartement gelegen op de tweede verdieping van volledig gerenoveerd gebouw met een lift, wordt u begroet door stilte en comfort. Vanaf het ruime balkon, die voor uw gemak, de tafel en stoelen, een prachtig uitzicht op de schilderachtige binnenplaats woningen.

De prijs omvat: alle belastingen, nutsvoorzieningen, beddengoed en handdoeken, in de woonplaats van de gasten meer dan 3 dagen - schoonmaak appartement en verandering van handdoeken en schoonmaak na vertrek.

De prijs is voor het appartement en is afhankelijk van het aantal levende personen. Let op: op wonende meer dan 7 dagen korting - 5%

Hieronder zie je foto's van de appartementen.

Wij bieden u prachtige appartementen in Praag voor een zeer redelijke prijs. Geniet van de vakantie in Praag en onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.

Overnachting In Praag : Prijs per appartement - 9
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Speciale aanbieding
10.01 - 15.03.13
Speciale aanbieding
1 persoon / 1 nacht 80 euro 56 Euro 56 Euro
2 personen / 1 nacht 95 euro 66 euro 66 euro
3 personen / 1 nacht 110 euro 77 Euro 77 Euro
4 personen / 1 nacht 125 euro 88 euro 88 euro
1 persoon / 1 nacht 2 personen / 1 nacht 3 personen / 1 nacht 4 personen / 1 nacht
Eigen parkeerplaats 300 CZK / dag
Opgelet: 5% korting als u boekt voor 2 maanden voor aankomst, met uitzondering van speciale aanbiedingen! Verblijf in appartementen 7 nachten meer ontvangen een korting van 5%

Reserveren appartement

Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9 Apartments 9

Weekend op vakantie Praag - Weekend Woning Praag