PRAG Center - Lejlighed 1, gaden Jungmannova

Velkommen til den charmerende Prag. At gøre dit ophold her mere behagelig,tilbyder vi overnatning i det historiske centrum af Prag nær Wenzelspladsen (Vaclavske namesti), kun 3 minutters gang fra berømte Den Gamle Radhusplads ( Staromestske Namesti ), i en hyggelig lejlighed i nærheden af Jungmannovo square (Jungmannovo namesti) i gaden Jungmannova.

Lejligheden ligger på femte sal i en fuldt rekonstrueret hus med en elevator. Det er en helt trygge et-værelses lejlighed på 45 m2 med balkon, hvor et bord og stole er blevet installeret for din bekvemmelighed.

Du vil være i stand til at nyde på balkonen og samtidig have en kop te, samt om natten friskhed og stilhed. Lejligheden er beregnet for en til tre( 1-3) personer.

Lejligheden består af et soveværelse, et køkken, et badeværelse, et separat toilet, og en hall. Soveværelset er møbleret med en dobbeltseng og en extensible sofa. Der er satellit-tv, internet, et sikkert for værdigenstande, en ventilator, et jern med et strygebræt.

Køkkenet er fuldt udstyret med retter. Du vil være i stand til at bruge et komfur, et køleskab, en mikrobølgeovn, en elkedel, brødrister og en kaffemaskine. Dit badeværelse omfatter et badekar, vaskemaskine og en tørretumbler.

Placeringen af lejligheden er dens enorme fordel. Forretnings-og Trade Center, Wenzelspladsen (Vaclavske namesti), er næsten et par meter væk. Her kan du finde et stort udvalg af butikker, restauranter og handelsmæssige centre. To flere trin, og du er i hjertet af Prag, Old Town Square, hvor du kan se den berømte astrologic ur (Orloj), den Tynski Temple, and the City Hall.

I ti minutters langsom gang langs de charmerende gader i Prag, kan du nå det udsøgte Karlův Bridge (Karlův most), og i nærheden af den lejlighed er der to underjordiske stationer: Narodni Trida (gul linje B) og Mustek (grøn linje A).

Ikke længere end 100 meter fra lejligheden det store supermarked Tesco er beliggende. Nær, i Jungmannova gaden, kan du finde valutaveksling, apoteker, fødevarebutikker, Internet caféer og restauranter med herlige tjekkiske køkken og dejlig øl.

For Deres meddelelse: 5% rabat ved ophold længere end 7 dage.

Prisen inkluderer: husholdningernes udgifter, alle skatter, linned og håndklæder, rengøring af lejligheden efter afgang, rengøring af lejligheden og skiftende håndklæder i tilfælde af ophold længere end 3 overnatninger. Mrs.Irena, vores manager, vil byde dig velkommen i lejligheden og give de nøgler og nødvendige oplysninger for at gøre din hvile i Prag uforglemmelig.

For din komfort, er vi klar til at tilbyde ekstra service

- Vi kan møde dig i lufthavnen eller banegården, om den komfortable bil.

Prisen er:

-lufthavn-lejlighed - 30 €

-jernbane-og busterminal - lejlighed - 15 €

Møder vi vores gæster med tegnet - COMFORT.

Plan besøger Prag, vælge vores centrale lejligheder til behageligt ophold og nyde.

Alle priser for hele lejligheden - 1
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Special offer
10.01 - 15.03.13
Special offer
1 person / 1 nat 55 euro 39 euro 49 euro
2 personer / 1 nat 70 Euro 49 euro 49 euro
3 personer / 1 nat 95 euro 66 euro 66 euro
4 personer / 1 nat
Parkering 300 CZK / dag
OBS: 5% rabat når du bestiller i 2 måneder før ankomst, med undtagelse af tilbud! Ophold i lejligheder mere 7 nætter får en rabat på 5%.

RESERVÉR NU - Lejlighed 1

Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments Prag Center Apartments

Bo i centrum af Prags fineste regionen til at nyde denne store feriesæsonen i den mest behagelige Prague Old Town Apartments . Afbalanceret med hensyn til pris og komfort, Prag Center Apartments tilbyder en bred vifte af rentable muligheder for. Den høje klasse lejligheder i Prag centrum betegnes som det mest passende indkvartering i Prag centrum, din luksuriøse hvile og overordentlig praktisk hvile, og garanteret.leje af lejligheder Prag centrum - Lejlighed Til Leje Prag