Praag Appartement 1

Beste gasten van Praag, willen wij bieden u comfortabele accommodatie in een gemeubileerd appartement in het toeristische centrum van Praag Appartement Praag 1, street Jungmannova zeer dicht bij het Wenceslasplein en het beroemde Old Town Square.

Dit Praag appartement is gelegen in het centrum van Praag, 100 meter van het metro station Narodni Trida of Mustek en supermarkt Tesco.

Deze locatie biedt diverse keuze aan restaurants, bars, winkelcentrum, clubs, internet WiFi cafe. Mooiste historische monumenten van Praag op loopafstand. Welkom in ons appartement in Praag!

Beschrijving appartement: Mooi appartement 45 vierkante meter op de 5de verdieping van een historisch gebouw na de reconstructie met lift. Een slaapkamer appartement met dubbel bed, open sofa voor 2 personen, satelliet TV, kluisje, ventilator, strijkijzer en strijkplank, babybedje.

Van slaapkamer uitgang naar balkon met uitzicht in de rechtszaal erf van een gebouw, ruim balkon met tafel en stoelen. De keuken van dit appartement is voorzien van een koelkast, fornuis, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, de vaat voor het koken, etc.

Badkamer met bad, haardroger, wasmachine, droger kleren. WC in de badkamer een aparte kamer uit.

Onze diensten: Prijs per appartement inbegrepen alle belastingen, beddegoed en handdoeken, het schoonmaken. Schoonmaak appartement en verandering van handdoeken elke vijfde dag van de accommodatie gratis.

Speciale aanbieding: Wij bieden voor onze gasten korting van 5%, als accommodatie in appartement zal meer dan 7 dagen.

Overnachting In Praag : Prijs per appartement - 1
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Speciale aanbieding
10.01 - 15.03.13
Speciale aanbieding
1 persoon / 1 nacht 55 euro 39 euro 49 euro
2 personen / 1 nacht 70 Euro 49 euro 49 euro
3 personen / 1 nacht 95 euro 66 euro 66 euro
4 personen / 1 nacht
Eigen parkeerplaats 300 CZK / dag
Opgelet: 5% korting als u boekt voor 2 maanden voor aankomst, met uitzondering van speciale aanbiedingen! Verblijf in appartementen 7 nachten meer ontvangen een korting van 5%

Reserveren appartement

Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag Appartement in Praag

Appartement in Praag,appartementen en pensions ,Weekend vakantie Praag ,Appartement Accomodatie in Praag ,Huurwoning appartement Praag