Praag Appartement 2

Beste bezoekers van Praag bieden wij u voor uw vakantie heel mooi romantisch appartement.

Ons appartement heeft een super locatie in het centrum van Praag 1 in de oude stad aan de straat Melantrichova, tussen het Wenceslasplein en de oude stad sguare, het dichtst bij Old Town Square.

In deze straat zijn er vele winkels, restaurants, beroemde restaurant MUCHA en in de buurt in een straat Havelska de markt, waar u kunt kopen smakelijke groenten en fruit, en ook Tsjechische souvenirs van ambachtelijk werk.

Dit is een nieuw gerenoveerd zeer schone en licht drie-kamer appartement. Dit appartement bestaat uit een slaapkamer met dubbel kingsize bed, woonkamer met satelliet-TV (CNN), aparte kamer met volledig ingerichte keuken en badkamer met douche en haardroger. Douche en toilet in de aparte kamers.

De keuken van dit appartement is voorzien van een koelkast, magnetron, fornuis en alle nodige gerechten.

Appartement na reparatie, in uitstekende ondition.

Appartement zijn ingericht met nieuw meubilair en voorzien van het beddengoed en handdoeken.

Into kosten van de accommodatie inbegrepen schoonmaken appartement en verandering van handdoeken elke vijfde dag accommodatie.

Kosten van een accommodatie voor alle taxegs appartement opgenomen.

Let op: op die woonachtig zijn meer dan 7 dagen zijn mogelijk de
korting - 5%

Overnachting In Praag : Prijs per appartement - 2
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Speciale aanbieding
10.01 - 15.03.13
Speciale aanbieding
1 persoon / 1 nacht 65 euro, 1750 CZK 45 euro, 1200 CZK 45 euro, 1200 CZK
2 personen / 1 nacht 75 euro, 2050 CZK 53 euro, 1400 CZK 53 euro, 1400 CZK
3 personen / 1 nacht 95 euro, 2550 CZK 66 euro, 1800 CZK 66 euro, 1800 CZK
4 personen / 1 nacht
Eigen parkeerplaats 300 CZK / dag
Opgelet: 5% korting als u boekt voor 2 maanden voor aankomst, met uitzondering van speciale aanbiedingen! Verblijf in appartementen 7 nachten meer ontvangen een korting van 5%

Reserveren appartement

Een goedkoop verblijf in Praag is niet alleen een unieke kans om kennis te maken met de mooiste stad van Europa, maar ook een van de beste manieren om nooit bezuinigen op comfort. Terwijl de dure hotels maken betaal je veel en vaak niet om u te voorzien van de uitstekende service die ze beloven, Praag vakantie appartementen zijn altijd beschikbaar op de perfecte voorwaarden van goedkope prijzen en een uitstekende leefomstandigheden. Een reis naar Praag is een prachtige gelegenheid om te verblijven in Praag vakantie-appartementen en geniet van het echte comfort.

map of Prague bedroom living room bathroom living room kitchen view from windows Prague 1 , street MELANTRICHOVA Old Town Square

Een veel gestelde vraag gehoord van bezoekers van Praag is waar te blijven. Als u uw tijd en geld, een verblijf in Praag centrum waarde zal zeker bij jou past. Dit is de plaats waar de beroemde Praagse vakantie appartementen, perfect in dienst en goedkope accommodatie, zijn gelegen. Bij het huren van deze kamers, garanderen u rust en vredige rust met alle mogelijke gemakken op elk moment van het jaar. Een verblijf in Praag is een wonderbaarlijke ervaring. Zorg ervoor dat deze plaatsvindt in de meest comfortabele Praag vakantie-appartementen.