Praag Appartement 3

Beste bezoekers van Praag bieden wij u voor uw vakantie heel mooi romantisch appartement.

Ons appartement heeft een super locatie in het centrum van Praag 1 in de oude stad aan de straat Melantrichova, tussen het Wenceslasplein en de oude stad sguare, het dichtst bij Old Town Square.

In deze straat zijn er vele winkels, restaurants, beroemde restaurant MUCHA en in de buurt in een straat Havelska de markt, waar u kunt kopen smakelijke groenten en fruit, en ook Tsjechische souvenirs van ambachtelijk werk. Dit is een nieuw gerenoveerd zeer schone en licht drie-kamer appartement.

Dit appartement bestaat uit een slaapkamer met dubbel kingsize bed, woonkamer met satelliet-TV (CNN), aparte kamer met volledig ingerichte keuken en badkamer met douche en haardroger. Douche en toilet in de aparte kamers.

De keuken van dit appartement is voorzien van een koelkast, magnetron, fornuis en alle nodige gerechten.

Appartement na reparatie, in uitstekende ondition. Appartement zijn ingericht met nieuw meubilair en voorzien van het beddengoed en handdoeken.

Into kosten van de accommodatie inbegrepen schoonmaken appartement en verandering van handdoeken elke vijfde dag accommodatie.

Kosten van een accommodatie voor alle taxegs appartement opgenomen.

Let op: op die woonachtig zijn meer dan 7 dagen zijn mogelijk de
korting - 5%

Overnachting In Praag : Prijs per appartement - 3
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Speciale aanbieding
10.01 - 15.03.13
Speciale aanbieding
1 persoon / 1 nacht 70 Euro 49 euro 49 euro
2 personen / 1 nacht 80 euro 56 Euro 56 Euro
3 personen / 1 nacht 100 euro 70 Euro 70 Euro
4 persons / 1 night 110 euro 77 Euro 77 Euro
1 persoon / 1 nacht 2 personen / 1 nacht 3 personen / 1 nacht 4 personen / 1 nacht
Eigen parkeerplaats 300 CZK / dag
Opgelet: 5% korting als u boekt voor 2 maanden voor aankomst, met uitzondering van speciale aanbiedingen! Verblijf in appartementen 7 nachten meer ontvangen een korting van 5%

Reserveren appartement

Er bestaan enkele winstgevend altijd speciale aanbiedingen op Praag accommodaties. Bijvoorbeeld, indien dit in de beroemde hoofdstad, zult u merken dat Praag Last minute aanbiedingen pak je het meest: boeken kamers op voorhand is niet altijd zo eenvoudig als het vinden van accommodatie in Praag op het laatste moment. Door het aanbieden van deze speciale gelegenheid om alle bezoekers van de Tsjechische hoofdstad, de administratie van vakantie appartementen biedt de reizigers met comfortabele, gezellige en stijlvolle appartementen in het centrum van de stad.

Praag Appartement Last minute reizen Praag Appartement Last minute reizen Praag Appartement Last minute reizen Prague Apartments 3 Prague Apartments 3 Prague Apartments 3 Prague Apartments 3 Prague Apartments 3 Prague Apartments 3

Stedentrips en last minute vakantie in Praag is opgenomen in de lijst van Praag vakantie aanbiedingen. Het betekent dat u de beste appartementen te huur op elk moment je achten comfortabel, en zeker zijn van de uitstekende service die u krijgt. Goedkope vakantie aanbiedingen in Praag geeft u een kans om een appartement te huren met spoed en zonder te veel geld. De tijd en geld economie is het motto van Praag last minute aanbiedingen. De speciale aanbiedingen op Praag accommodaties mogelijk maken elke stad onvergetelijk breken gemakkelijk en aangenaam.

Praag Appartement Last minute reizen, Appartement huren in Praag, appartementen centrum Praag