PRAG Center Old Town - Lejlighed 2 , gaden Jungmannova

Kære besøgende i Prag, vi tilbyder for komfortabel indkvartering dejlig romantisk lejlighed.

Vores lejlighed har en super beliggenhed i centrum af Prag 1 i Old Town på gaden Melantrichova, mellem Wenzelspladsen (Vaclavske namesti) og Den Gamle Radhusplads (Staromestske Namesti), der ligger tættest på Den Gamle Radhusplads. I denne gaden er der mange butikker, restauranter, berømte restaurant Mucha og i nærheden i en gaden Havelska markedet, hvor du kan købe velsmagende frugt og grøntsager, og også tjekkiske souvenirs af manuelt arbejde.

Dette er en ny renoveret meget ren og lys tre-værelses lejlighed. Denne lejlighed består af et soveværelse med dobbeltseng king size seng, stue med satellit-TV (CNN), separat rum med fuldt udstyret køkken og badeværelse med bruser og hårtørrer. Brusebad og toilet i separat rum. Der er satellit-tv, internet, et sikkert for værdigenstande, en ventilator, et jern med et strygebræt.

Køkkenet i denne lejlighed er udstyret med køleskab, mikroovn, komfur og alle dvendige retter. Lejlighed efter reparation, i fremragende stand. Lejligheden er indrettet med møbler , leveres med sengelinned og håndklæder.

For Deres meddelelse: 5% rabat ved ophold længere end 7 dage.

Prisen inkluderer: husholdningernes udgifter, alle skatter, linned og håndklæder, rengøring af lejligheden efter afgang, rengøring af lejligheden og skiftende håndklæder i tilfælde af ophold længere end 3 overnatninger.

Mrs.Irena, vores manager, vil byde dig velkommen i lejligheden og give de nøgler og nødvendige oplysninger for at gøre din hvile i Prag uforglemmelig.

For din komfort, er vi klar til at tilbyde ekstra service- Vi kan møde dig i lufthavnen eller banegården, om den komfortable bil.

Prisen er:

-lufthavn-lejlighed - 30 €

-jernbane-og busterminal - lejlighed - 15 €

Møder vi vores gæster med tegnet - COMFORT.

Velkommen til lejligheden med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Prag!

Alle priser for hele lejligheden - 2
15.03 - 10.11.2013
20.12 - 10.01.2014
10.11 - 20.12.2013
Special offer
10.01 - 15.03.13
Special offer
1 person / 1 nat 65 euro, 1750 CZK 45 euro, 1200 CZK 45 euro, 1200 CZK
2 personer / 1 nat 75 euro, 2050 CZK 53 euro, 1400 CZK 53 euro, 1400 CZK
3 personer / 1 nat 95 euro, 2550 CZK 66 euro, 1800 CZK 66 euro, 1800 CZK
4 personer / 1 nat
Parkering 300 CZK / dag
OBS: 5% rabat når du bestiller i 2 måneder før ankomst, med undtagelse af tilbud! Ophold i lejligheder mere 7 nætter får en rabat på 5%.

RESERVÉR NU - Lejlighed 2

leje af lejligheder Prag - lejligheder til leje i Prag i centrum leje af lejligheder Prag - lejligheder til leje i Prag i centrum leje af lejligheder Prag - lejligheder til leje i Prag i centrum bathroom living room kitchen view from windows Prague 1 , street MELANTRICHOVA Old Town Square

Bo i centrum af Prags unikke by del for at udnytte byens berømte seværdigheder. Lejligheder i Prag centrum fremstå som et fint eksempel på den bedste indkvartering i Prag centrum. I Prag Old Town lejligheder er levende billeder af de seneste århundreder, når du lejer Prag centrum lejligheder, vil du føler dig helt i atmosfæren i den legendariske byens historie. Bo i centrum af Prag i dine drømme realiseret i Prag Old Town lejligheder. leje af lejligheder Prag - lejligheder til leje i Prag i centrum