Érkezőben a prága nyaralás vagy üzleti út, ne felejtsd el a helyes választ a szállás. Nem lehet túl drága, de valamilyen szintű kényelmet.

A választási lehetőségek óriási - szállodák, szállók, kempingek és motelek, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az egyik leginkább jövedelmező kínál - apartmanok Prágában.

Lakások ára jóval alacsonyabb, mint a szálloda, ugyanakkor ez a szint a kényelem, mint a szálloda. Nálunk csodálatos apartmanok Prága egy nagyon áron. Persze, lesz öröm a vakáció, a Cseh Köztársaság, és az árak is kellemesen lepni.

PRÁGA APARTMANOK 1 ÓVÁROSBAN, Vencel tér (Václavské náměstí)

appartementen in Praag

Looking for teljesen felszerelt apartman prágai Vencel tér közelében? Best site szálláshely rövid távú vacation rentals Prágában. Kínálunk kiváló helyszín a rövid távú apartment rentals a közepén körülbelül Prága egyik leghíresebb hely a prágai Vencel tér, más néven Vaclavske Namesti az utcán Jungmannova Óvárosra. Ez az apartman Prága központjában található 100 m-Prága Metrómegállótól Narodni Třída - Prága Apartmanok ,Prágai Apartmanok

A legjobb módja annak, hogy pihenjen a fővárosban a Cseh Köztársaság - az, hogy távolítsa el az apartmanok, Prága, és élvezze a reggeli sétára a gyönyörű utcákat, a nap nem az idő városnézésre és ebéd Ez lehetővé teszi a elvez édes hangja ismételt a városban. Apartmanok Prágában, láthatjuk a várost, és teljes mértékben élvezni a varázsát. Csak törölje a kényelmes lakás Prága és úgy érzed, belföldi e gyönyörű város.

PRÁGA APARTMANOK 2 MELANTRICHOVA, Óváros-tér (Staroměstské namesti)

Praag appartementen

Kedves látogatók Prága! Nálunk szállás kényelmes apartmanok a történelmi városközpontban található Vencel tér (Václavské náměstí). A lakásban található utcában Jungmannova Prága 1, közel a terület Jungmannovo namesti.

A kényelmes apartman erkélyes, teljes területe 45m2, található, az ötödik emeleti teljesen felújított épületében a lift

Ezen kívül, ha választhat egy romantikus tartózkodásra vagy kirándulás a középkori városka szűk utcáin és finom sör, bérlés apartman Prága sokkal olcsóbb, mint a szálloda. Ha azt szeretnénk, hogy úgy érzik, hogy a sokféleség az élet Prága és valóban élvezhessék a választás szabadságát, akkor a bérleti díj a lakás - a legjobb lehetőségeket szállás Prágában. Fordítsuk el a kirándulás a Cseh Köztársaság egy varázslatos mesét, tele csodákkal, a kényelem és a szórakozás!

PRÁGA APARTMANOK 3 MELANTRICHOVA, Óváros-tér (Staroměstské namesti)

Vakantie Appartement Praag

Kérjük, hogy felfüggeszti egy kényelmes és romantikus lakás középpontjában Prága - Old Town (Staré Město), az utcán Melantrichova, néhány lépésre a Óváros-tér (Staroměstské namesti) és a Vencel tér (Václavské náměstí).

Melantrichova utca köti össze a két híres tér. Super Executive Suite teljes területe 50m2, található, a negyedik emeleten lift. Maradjon a lakásban lehet 1 - 4 fő. Három apartman: hálószoba

PRÁGA ÓVÁROSBAN APARTMAN 4, Vencel tér (Václavské náměstí)

appartementen in centrum Praag

Kedves látogatók Prága! Nálunk szállás kényelmes apartmanok a történelmi városközpontban található Vencel tér (Václavské náměstí) található utcában Jungmannova 1 Prága néhány lépésre a terület Jungmannovo namesti.

Tágas (80m2) Három szobás apartman a harmadik emeleten teljesen felújított épületben lift is élni 1 - 5 fő részére. Három apartman: két hálószoba

PRÁGA APARTMANOK 5 Betlemske namesti,

Appartement Praag - voor  weekend of vakantie in Praag

Apartmanunk 5 található Prága történelmi központjában, közvetlenül a téren Betlemske namesti, Prága 1 - Stare Mesto, néhány perc sétára a Károly-híd és az Óváros tértől.

A ház, ahol a lakás épült 15 században barokk stílusban. Jelenleg, a ház és a mi lakás felújítás után, kiváló állapotban. Az első emeleten van egy étterem pizzéria, ahol megkóstolhatja finom cseh konyha.

PRÁGA ÓVÁROSBAN APARTMENT 6, Vencel tér (Václavské náměstí)

Apartment 6

Kedves látogatók Prága! Nálunk szállás kényelmes apartmanok a történelmi városközpontban található Vencel tér (Václavské náměstí) található utcában Jungmannova 1 Prága néhány lépésre a terület Jungmannovo namesti.

Tágas (80m2) Három szobás apartman a második emeleten teljesen felújított épületben lift is élni 1 - 4 fő. Három apartman: két hálószoba, egy különálló szoba, étkező konyha, fürdőszoba WC-vel, folyosó

PRÁGA ÓVÁROSBAN APARTMENT 7, Vencel tér (Václavské náměstí)

Appartementen in Praag

Mind a prágai, szívesen vesszük vendégeink maradjanak szép kényelmes lakás a történelmi városközpontban, közel Vencel tér (Václavské náměstí).

A lakásban található utcában Jungmannova 1 Prága közelében a tér Jungmannovo namesti. Kínálunk kényelmes apartman teljes területe 45m2 található, a második emeleti teljesen felújított épületben lift.

PRÁGA APARTMANOK 8 Betlemske namesti, Old Town

Vakantiewoning Appartement Praag

Kérjük, hogy él egy kényelmes apartman a történelmi központjában az egyik legromantikusabb városa Európa - Prága.

Az apartman található, az Óváros (Stare Mesto) a Betlemske namesti utcában, az öt perces sétára a Vencel tér (Václavské náměstí) - üzleti és kereskedelmi központ. Majdnem olyan közel van az Óváros tér (Staroměstské namesti), a gyöngy a cseh tőke - Károly híd (Karluv Most).

PRÁGA APARTMANOK 9, Vencel tér (Václavské náměstí)

Prag appartementen in het centrum

Csodálói a fenséges szépsége Prága, szívesen vesszük, hogy felfüggeszti az új, kényelmes lakás egy ideális hely a város szívében található apartman a közép Vencel tér (Václavské náměstí).

Ezen a területen mind a város csodálatos események, koncertek, kiállítások. Feladó Vencel tér (Václavské náměstí), akkor könnyen eljut a Óváros-tér (Staroměstské namesti) Károly híd (Karlov most), és az összes egyéb jelentős látnivalói Prága gyalog.

Prága apartman - Prága Apartmanok - Prága olcsó lakosztályok