Vi reser till olika länder med olika syften.

Somliga vill bara slappna av, glömma sitt jobb och njuta av livet. Andra vill dränka sig in i landets kultur, kök och hela atmosfären. Tredje kan vilja ha en vanlig familjesemester med barn eller en affärsresa. Bland annat resa till Tjeckiens huvudstad – Prag – börjar med att välja ett boende som passar alla resenärer.

Och det bästa alternativet för ett boende i centrala Prag är hyreslägenhet. Varför är det bättre än vanligt hotell ? Jo, förutom en plats att sova på nätterna får man på köpet möjlighet att få riktiga upplevelser i samband med boendet nära lokal befolkningen, det vill säga man hamnar mitt i smeten! I en lägenhet i Prag får man oftast inte bara en kokvrå utan ett helt kök och med boende i lägenhet har man dessutom möjlighet att handla i lokala affärer och t o m försöka att laga riktig tjeckisk mat själv.

Ett annat stor plus med att hyra en lägenhet är att man får ett extra rum – detta är speciellt trevligt om man reser med barn eller släkt och vill ha det lite mera privat än på hotell.

Samtidigt är priserna för hyreslägenheter mitt i Prag vanligtvis skiljer sig från priser för hotellrum i samma område med positivt resultat.

Prag Lägenhet 1

appartementen in Praag

Kära gäster i Prag, vi vill erbjuda er ett bekvämt boende i en möblerad lägenhet i turistisk center av Prag. Lägenhet Prag 1, Jungmannova väg, väldigt nära Wenceslas Torg och berömda torget i Gamla stan.Denna Prag lägenhet ligger i centrala Prag ca 100 meter från tunnelbanestationen Narodní třída eller Mustek och stormarknad Tesco. Platsen erbjuder ett stort val av restauranger, barer, köpcentrum, klubbar, internet WiFi caféer.

Prag Lägenhet 2

Praag appartementen

Kära besökare i Prag, vi erbjuder en mycket trevlig romantisk lägenhet för ert boende. Vår lägenhet har en super plats i centrum av Prag 1 i Gamla Stan på gatan MELANTRICHOVA, mellan Vaclavsplatsen och Gamla Stan Torg, närmast torget i gamla stan. På denna gata finns det många affärer, restauranger, den berömda restaurangen Mucha och på gatan bredvid ligger det Havelska marknaden, där du kan köpa välsmakande frukter och grönsaker, och även tjeckiska souvenirer av handarbete.

Semester i Prag kan vara väldigt varierande – var och en kan hitta något som man är intresserad av. Alla som har bestämt sig att besöka Tjeckiens huvudstad tänker på var de vill bo. Allt oftare väljer huvudstadens gäster ett privat boende, nämligen lägenheter i Prag. Boende i privata lägenheter gör er vistelse i Prag bekvämare och mysigare. Det är ju mycket trevligare och bekvämare att bo i en stor lägenhet än att tränga in sig i ett litet hotell rum. Förutom det, är kostnaden för ett rum i centrala Prag mycket högre än kostnaden för en lägenhet i samma område. Uthyrnings lägenheter finns i centrala Prag och erbjuds med olika service tjänster av hög kvalitet. Ni kommer att mötas av våra vänliga och kvalificerad medarbetare. Från era fönster kommer ni att ha utsikt över hela Prag. Lägenheterna ligger bara några stenkast ifrån de viktigaste sevärdheter. Varför är det lönsammare att hyra en lägenhet i Prag än att stanna i ett hotellrum? Svaret är enkelt: kostnaden för en lägenhet i Prag för ett dygn kommer att kosta er lika mycket som ett rum i hotell i samma område fast ni får ett större utrymme. Gör en resa till Prag och välj att bo i en av lägenheter i stadens kärna. Er semester i Prag kommer att bli oförglömlig.

Prag Lägenhet 3

Vakantie Appartement Praag

Kära besökare i Prag, vi erbjuder en mycket trevlig romantisk lägenhet för ert boende. Vår lägenhet har en super plats i centrum av Prag 1 i Gamla Stan på gatan MELANTRICHOVA, mellan Vaclavsplatsen och Gamla Stan Torg, närmast torget i gamla stan. På denna gata finns det många affärer, restauranger, den berömda restaurangen Mucha och på gatan bredvid ligger det Havelska marknaden, där du kan köpa välsmakande frukter och grönsaker, och även tjeckiska souvenirer av handarbete.

Prag Lägenhet 4

appartementen in centrum Praag

Kära gäster i Prag, vi vill erbjuda för ert boende en trevlig lägenhet i turistiska centrum av Prag 1 på gatan Jungmannova. Ni kommer att ha ett bekvämt boende i en möblerad lägenhet i centrala Prag, bara några minuters promenad från Vaclavsplatsen, det berömda torget i gamla stan och andra fina sevärdheter. De vackraste historiska monument i Prag, National Teater, Karlsbron, Pragborgen är inom gångavstånd

Prag Lägenhet 5

Appartement Praag - voor  weekend of vakantie in Praag

Vår lägenhet 5 ligger i historiska centrum av Prag, precis vid torget Betlemske namesti, Prague 1 - Stare Mesto, ett par minuters promenad från Karlsbron och torget i gamla stan.

Huset där lägenheten, byggdes i 15-talet i barockstil. För närvarande huset och vår lägenhet efter en rekonstruktion i utmärkt skick. På första våningen finns en restaurang pizzeria, där du kan smaka utsökta tjeckiska köket.

Prag Lägenhet 6

Apartment 6

Kära gäster i Prag, vi vill erbjuda för ert boende en trevlig lägenhet i turistiska centrum av Prag 1 på gatan Jungmannova. Ni kommer att ha ett bekvämt boende i en möblerad lägenhet i centrala Prag, bara några minuters promenad från Vaclavsplatsen, det berömda torget i gamla stan och andra fina sevärdheter. De vackraste historiska monument i Prag, National Teater, Karlsbron, Pragborgen är inom gångavstånd.

Prag Lägenhet 7

Appartementen in Praag

Kära gäster i Prag, och vi vill erbjuda er ett bekvämt boende i en möblerad lägenhet i turistiska centrum av Prag Lägenhet 7 Prague 1, Jungmannova gata cirka 100 meter från Vaclavsplatsen och väldigt nära det berömda torget i gamla stan. Denna Prag lägenhet ligger i den centrala Prag nära tunnelbanestationer Narodní třída och Mustek och stormarknad Tesco.

Prag Lägenhet 8

Vakantiewoning Appartement Praag

Vi erbjuder bekväma lägenheter i en historisk region i Prag 1 (Stare Mesto) ca 200 meter från Vaclavsplatsen, Betlemske namesti. Denna lägenhet som är möblerad med nya möbler och har de vanliga linne inklusive handdukar. Lägenheten består av ett sovrum med TV + video, ett fullständigt utrustat kök och badrum med hårtork.

PRAG lägenhet nr 9, Vaclavsplatsen (Václavské náměstí)

Prag appartementen in het centrum

Beundrare av Prags majestätiska skönhet erbjuds att stanna i den nya bekväma lägenheten med det perfekta läget i hjärtat av stan. Lägenheten ligger i centrala Vaclavsplatsen (Václavské náměstí).

Här på torget sker alla fantastiska händelser i staden, konserter, utställningar. Från Wenceslas Torg (Václavské náměstí) kan man enkelt ta sig till fots till Gamla Stans Torg (Staromestske namesti), Karlsbron (Karluv mest) och alla andra stora sevärdheter i Prag

Lägenheter Prag - Prag lägenheter stadens centrum - Prag lägenheter för kortare vistelser